Tal van keuze in taillebanden voor JOBST vlakbreikousen

Compressiekousen moeten goed en comfortabel zitten, want alleen dan zal de patiënt ze ook consequent dragen. Bij vlakbreikousen op maat spelen de verschillende soorten taillebanden een grote rol voor het garanderen van een goede pasvorm.

Het uitgebreide vlakbrei-assortiment van JOBST biedt een geschikte oplossing voor elke patiënt. U kan de verschillende taillebanden terugvinden op de maatformulieren voor JOBST Elvarex, Elvarex Soft en Confidence of via de JOBST eShop.

Verschillende soorten taillebanden

Klassiek

Het maatwerk is afgewerkt met een eenvoudige gebreide boord.
Verkrijgbaar in combinatie met verschillende soorten ritsen.

 

Stevig

Een flexibele stoffen band met siliconen coating biedt stevige grip en uitstekend comfort. Dankzij de silicone wordt voorkomen dat de tailleband vervelend begint te verschuiven, zelfs bij beweging.

Op maat aanpasbaar

In de gebreide rand zit een elastiek met knoopsgaten ingewerkt. Dankzij deze elastiek kan de patiënt (doorheen de dag) de tailleband op maat aanpassen. Ook combineerbaar met een rits.
 

Comfortabel

Deze zachte tailleband voelt comfortabel aan op de huid en geeft de compressiekous een moderne toets. Deze tailleband is ook beschikbaar met klittenbandsluiting voor JOBST Elvarex of een bloemenmotief voor JOBST Confidence.

Taillebanden voor de verschillende JOBST vlakbrei compressiekousen