NIETS HOUDT JE TEGEN

Jobst BE>NIETS HOUDT JE TEGEN

Overwin wat je tegenhoudt

Het kan ontmoedigend zijn om de diagnose lipoedeem, lymfoedeem of een veneuze aandoening te krijgen. Het is belangrijk te onthouden dat je aandoening je potentieel niet beperkt of je ervan weerhoudt om te doen wat je graag doet. Kom in actie tegen wat je tegenhoudt, wetende dat je niet alleen bent.

Bekijk onze video om te zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn

Bij JOBST staan we klaar om mensen met lipoedeem, lymfoedeem of een veneuze aandoening bij elke stap te ondersteunen. Dat doen we al sinds onze oprichter Conrad Jobst de stimulerende voordelen van compressie ontdekte tijdens het zwemmen. Met de juiste mentaliteit en de nodige steun kun je elke hindernis overwinnen en je doelen bereiken, zoals synchroonzwemmen. Ontdek het zelf.

Maak kennis met het artistieke zwemteam:
unsynchronised

Wij willen het stigma over lipoedeem, lymfoedeem en veneuze aandoeningen wegnemen. Daarom brachten we een groep moedige personen samen die de beperkingen van hun aandoening overwinnen door voor het eerst synchroonzwemmen uit te proberen. Met hun inspirerende verhalen willen we laten zien dat niets je kan tegenhouden. Lees hieronder meer over hun inspirerende avonturen.

Ontdek hun inspirerende verhalen

Shop JOBST

JOBST compressieproducten kopen

Zoek hier waar compressiekousen bij een handelaar in de buurt verkrijgbaar zijn.

Vind een verkooppunt

Ontdek ons JOBST-productassortiment

Reset de filter
1- of producten