Innovatie & kwaliteit

Jobst BE>Kennis>Innovatie & Kwaliteit

Compressietherapie is ontworpen om zowel comfortabel als effectief te zijn.

JOBST biedt een breed scala aan compressietherapieproducten, ontworpen met medische expertise, ervaring en een diepgaand inzicht in de behoeften van de patiënt. Onze producten en diensten bieden verlichting en stellen mensen in staat te genieten van hun leven, ondanks een veneuze aandoening, lymfoedeem of lipoedeem. Onze innovatieve oplossingen helpen u de beste fysieke en emotionele zorg te bieden aan patiënten– met het oog op comfort, ondersteuning en gemoedsrust, zonder compromissen te moeten sluiten.

Dri-release®

De Dri-release vezel is vervaardigd door Optimer en wordt gebruikt in verschillende JOBST producten. Dri-release garen voelt aan als katoen en biedt superieure vochtregulatie om uw voeten droog, koel en comfortabel te houden.

JOBST SoftFit – om uw leven comfortabeler te maken

Leer meer over onze JOBST compressiekousen met de unieke SoftFit siliconenboord: ontworpen om comfortabel op z'n plaats te blijven zitten en u een hoger comfortniveau te laten ervaren.

 

Leer meer

Naadloos 3D-breiwerk

JOBST Elvarex Plus compressiekousen worden vervaardigd met behulp van een innovatieve combinatie van zowel 3D-breiwerk als naadloze vlakbreitechnologieën. 3D-breien werkt door het aantal lussen te verminderen of nieuwe steken toe te voegen op het compressiekledingstuk. Wanneer 3D-technieken en een naadloos ontwerp gecombineerd worden, zorgt de preciezere vormgeving van de compressiekleding rond contouren, zoals de palm van de hand, voor een betere pasvorm dan bij traditionele compressiekousen met naden. Deze technologie is bedacht om het kledingstuk als een tweede huid te laten passen en een groter bewegingsbereik mogelijk te maken. Bovendien helpt het om het voorkomen van drukplekken aan manchetten en tussen vingers of tenen terug te dringen.

De nieuwe Contour Fit technologie

JOBST Confidence onderscheidt zich van traditionele vlakbrei door zijn unieke Contour Fit technologie, die een echte persoonlijke pasvorm van het kledingstuk mogelijk maakt. Deze technologische doorbraak levert een kledingstuk op dat net zo uniek is als u!

De sleutel tot het geavanceerde comfort dat JOBST Confidence biedt, ligt in het geoptimaliseerde breiproces. Dankzij de unieke Contour Fit technologie passen de JOBST Confidence kledingstukken zich nog nauwkeuriger dan ooit tevoren aan uw lichaamsvorm aan. Deze persoonlijke verfijnde pasvorm biedt niet alleen comfort, maar zorgt er ook voor dat u zich vrijer kunt bewegen in uw dagelijkse leven.

Kwaliteitsnormen

De oprichter van JOBST, Conrad Jobst, leed aan een veneuze ziekte. Hij werkte toegewijd aan een verbeterde levenskwaliteit voor patiënten met een veneuze ziekte of een aandoening die verband houdt met zwelling.

Sinds de oprichting door Conrad Jobst willen we aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, en zetten wij zijn werk voort. Om te kunnen voldoen aan de hoogste normen worden onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Interviews en tests met patiënten en medisch personeel, helpen ons om behandelingsgerichte en patiëntvriendelijke producten te ontwikkelen. Vertrouwen groeit door kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kunt u vertrouwen op JOBST als competente partner in compressietherapie.