Over JOBST®

Jobst BE>Over ons>Waarom JOBST?

Wie we zijn…

 

JOBST verlicht uw leven en stelt u in staat om vol vertrouwen het leven te leiden dat u wilt, zonder compromissen te sluiten – ondanks uw veneuze of lymfatische aandoening.

 

Met meer dan 65 jaar ervaring is JOBST een wereldleider voor de behandeling van veneuze en lymfestelselaandoeningen. Wij ontwikkelen en produceren producten voor compressietherapie die worden gebruikt bij de behandeling van spataders, diepe veneuze trombose, chronische veneuze insufficiëntie, open been, lymfoedeem en lipoedeem. Wij leveren producten en diensten op het gebied van compressietherapie voor particulieren, medical device shops, bandagisten, apotheken en ziekenhuizen in meer dan 80 landen. 

Kwaliteitsnormen

De oprichter van JOBST, Conrad Jobst, leed aan een veneuze ziekte. Hij engageerde zich om de levenskwaliteit van patiënten met een veneuze ziekte of een aandoening die verband houdt met zwelling, te verbeteren. 

Sinds de oprichting door Conrad Jobst willen we de hoogste kwaliteitsnormen bereiken, en zetten wij zijn werk voort. Om te kunnen voldoen aan de hoogste normen worden onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Interviews en tests met patiënten en medisch personeel helpen ons om behandelingsgerichte en patiëntvriendelijke producten te ontwikkelen. Vertrouwen groeit door kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kunt u vertrouwen op BSN-JOBST als competente partner in compressietherapie.