Sportcompressiekousen

JOBST® Sport compressiekousen

Als u een gezonde en actieve levensstijl wilt en tegelijk uw veneuze problemen efficiënt wilt aanpakken, dan is JOBST Sport de perfecte keuze. Deze kniehoge atletische compressiekousen helpen niet alleen de doorbloeding te verbeteren en de zwelling te verminderen, ze bieden ook vooral comfort voor mannen en vrouwen tijdens het sporten.

Met JOBST hoeft het feit dat u uw compressiekousen moet dragen, niet in de weg te staan van uw favoriete sportactiviteiten – of het nu gaat om wandelen, joggen, golfen, tennissen of een andere sport. Door de combinatie van graduele compressie en een speciaal ontwerp, bieden deze sportcompressiekousen zowel het noodzakelijke compressieniveau als langdurig draagcomfort.

Voordelen van JOBST® Sport sportcompressiekousen

  • Graduele compressie helpt de bloedstroom te verbeteren en de zwelling te verminderen.
  • De zachte stof met een ademend breisel biedt een hoog niveau van comfort tijdens het sporten.
  • Het JOBST Moisture Management systeem reguleert het vochtniveau van de voeten.
  • De hiel- en zoolkussentjes zijn anatomisch gevormd.
  • Vezels met actieve kool bestrijden efficiënt geurtjes.
  • De extra platte teennaad garandeert dat u de kousen probleemloos lange periodes kunt dragen.

De combinatie van graduele compressie en JOBST® Advanced Comfort Technology

JOBST Sport is ontworpen op basis van medische expertise, om de ideale combinatie van compressie en comfort te bieden. Op deze manier krijgt u de ondersteuning die u nodig hebt om de conditie van uw aders efficiënt op peil te houden, maar blijven de compressiekousen aangenaam draagbaar tijdens het sporten.

Compressie: JOBST Sport compressiekousen oefenen een graduele omtrekdruk uit van de distale naar de proximale gebieden van het been. Daardoor neemt de diameter van de venen af, verbetert de stroomsnelheid in de venen, wordt veneuze stase vermeden en verbetert de veneuze terugkeer van het been naar het hart. Op deze manier worden uw veneuze problemen aangepakt, en krijgt u ondersteuning tijdens het sporten.

Comfort: De JOBST Advanced Comfort Technology die we in de Sport compressiekousen gebruiken, wordt gecombineerd met speciale koolstofvezels. Dit speciale mengsel van garens drijft vocht af van het lichaam en door de kous, waardoor het kan verdampen. Hierdoor blijven uw voeten droog. JOBST Sport compressiekous is bovendien voorzien van een Support Zone. Deze zone biedt een uitstekende ondersteuning aan uw hielen en zolen, en heeft platte teennaden voor meer comfort bij het langdurig dragen.

 

Hoe JOBST producten kunnen helpen

Reset de filter
1- of producten

Dit interesseert je misschien ook