Compressiekousen die het leven verlichten

Bij JOBST streven we één doel na: oplossingen voor compressietherapie bieden die u in staat stellen om met zelfvertrouwen het leven te leiden dat u wilt, zonder compromissen te sluiten – ondanks uw lymfatische of veneuze aandoening.

Iedereen heeft verschillende behoeften, dus we ontwerpen onze producten op basis daarvan. Onze kennis, inzichten en jarenlange ervaring stellen ons in staat om innovatieve producten en diensten te blijven aanbieden. Onze producten zijn aangepast aan uw levensstijl, waardoor u het comfort, de ondersteuning en de gemoedsrust krijgt die u echt verdient als u compressiekousen draagt.

Ontdek de wereld van JOBST! We kunnen u niet alleen helpen om uw doelstellingen op het vlak van gezondheid en welzijn te bereiken, maar vooral ook om meer bijzondere momenten te beleven.

Ik ben geïntereseerd in

Bent u op zoek naar een specifiek product? Probeer onze productfilter

Ontdek onze medische producten

Onze producten zijn gebaseerd op de kennis, ervaring en dagelijkse zorg die ons bedrijf al jarenlang voorziet dankzij een toewijding aan kwaliteit en wetenschap

JOBST: verlicht het lichaam en de geest

JOBST is gespecialiseerd in oplossingen die de levenskwaliteit van patiënten met een veneuze of lymfatische ziekte verbeteren. Wij ontwikkelen en produceren medische producten voor de verzorging en behandeling van veneuze en lymfatische aandoeningen, zoals spataders, diepe veneuze trombose, chronische veneuze insufficiëntie, ulcus cruris, perifere oedemen en lymfoedeem.

Nieuws & evenementen