NIETS HOUDT JE TEGEN

Bij JOBST streven we één doel na: oplossingen voor compressietherapie bieden die u in staat stellen om met zelfvertrouwen het leven te leiden dat u wilt, zonder compromissen te sluiten – ondanks uw lymfatische of veneuze aandoening.

Iedereen heeft verschillende behoeften, dus we ontwerpen onze producten op basis daarvan. Onze kennis, inzichten en jarenlange ervaring stellen ons in staat om innovatieve producten en diensten te blijven aanbieden. Onze producten zijn aangepast aan uw levensstijl, waardoor u het comfort, de ondersteuning en de gemoedsrust krijgt die u echt verdient als u compressiekousen draagt.

Ontdek de wereld van JOBST! We kunnen u niet alleen helpen om uw doelstellingen op het vlak van gezondheid en welzijn te bereiken, maar vooral ook om meer bijzondere momenten te beleven.

Ik ben geïntereseerd in

Bent u op zoek naar een specifiek product? Probeer onze productfilter

Een nieuw tijdperk van comfort - Ontworpen met oog voor uw noden

Het dragen van compressiekousen speelt een belangrijke rol bij de behandeling van langetermijn aandoeningen zoals lymfoedeem en lipoedeem. JOBST Confidence compressiekousen zijn deskundig ontwikkeld met oog voor uw individuele behoeften. Zo willen we u voorzien van de gepersonaliseerde vlakbrei-kousen die u wenst en nodig hebt.
JOBST Confidence maakt gebruik van een innovatieve breimethode die het mogelijk maakt vrij te bewegen. Het soepele materiaal is zacht maar geeft ook een stevige ondersteuning. De nieuwe JOBST Confidence panty heeft een innovatief ontwerp, waardoor het de natuurlijke contouren van uw lichaam beter volgt. Bovendien zijn de naden ergonomische gepositioneerd om ongemak te verminderen.

Ontdek onze medische producten

Onze producten zijn gebaseerd op de kennis, ervaring en dagelijkse zorg die ons bedrijf al jarenlang voorziet dankzij een toewijding aan kwaliteit en wetenschap

  • JOBST Confidence

    Een nieuwe generatie vlakbrei compressiekousen voor patiënten met licht tot matig lymfoedeem of lipoedeem
  • JOBST Elvarex

    Patiënten met matig tot ernstig lipoedeem of lymfoedeem die nood hebben aan een hoge oedeembeheersing
  • JOBST Bella

    Lichte compressie voor de dagelijkse ondersteuning

JOBST: verlicht het lichaam en de geest

JOBST is gespecialiseerd in oplossingen die de levenskwaliteit van patiënten met een veneuze of lymfatische ziekte verbeteren. Wij ontwikkelen en produceren medische producten voor de verzorging en behandeling van veneuze en lymfatische aandoeningen, zoals spataders, diepe veneuze trombose, chronische veneuze insufficiëntie, ulcus cruris, perifere oedemen en lymfoedeem.

Nieuws & evenementen