News Detail Stage

"Wij zijn teruggereden van ons vakantieadres om de vergeten JOBST Relax op te halen!"

Jobst BE>News detail

Joop Wolters gebruikt sinds enige tijd ook ’s nachts een compressieproduct. Hierdoor kan hij onbelemmerd een actief leven leiden overdag!

“Door óók een nachtcompressieproduct te gebruiken kan ik gaan en staan waar ik wil”

Joop Wolters gebruikt sinds enige tijd ook ’s nachts een compressieproduct. Hierdoor heeft hij zoals hij dat noemt, minder harde knopen in zijn linker bovenbeen en kan hij onbelemmerd een actief leven leiden overdag!

 

Dagcompressie bleek niet voldoende
“In overleg met mijn oedeemtherapeut heb ik ervoor gekozen om ook ’s nachts een compressieproduct te gaan dragen. Ik gebruik overdag een Elvarex kous in klasse 3 en ’s nachts een Relax AG strong. Sinds ik dit nachtproduct gebruik heb ik minder last van ‘harde knopen’ in mijn bovenbeen. Het oedeem is hierdoor ook makkelijker te behandelen
door mijn oedeemtherapeut Anke Veenman.”

 

Consequent dragen voor een onbelemmerd leven
“De klachten zijn vanaf de eerste nacht, dat ik naast mijn dagproduct een nachtproduct ben gaan dragen, verminderd. Mijn bovenbeen heeft minder vochtophoping. Het maakt mij niet uit of het warm of kouder weer is, ik draag de producten consequent zowel overdag als ‘s nachts. Want als ik geen compressieproducten gebruik voelt mijn bovenbeen heel zwaar aan, en dat is allesbehalve prettig. Dat ik de rest van mijn leven compressie zal moeten dragen, is voor mij geen opgave! Ik weet waarvoor ik het doe, zo kan ik onbelemmerd leven. Fietsen, wandelen, ja zelfs wadlopen is mogelijk. Ik voel me er echt heel goed bij. Toen ik pas geleden op vakantie ging, bleek bij aankomst dat ik mijn  JOBST Relax vergeten was. We zijn toen weer helemaal terug naar huis gereden om hem op te halen. Dat zegt genoeg, niet?”