MOTIVERENDE KEUZES

Jobst BE>Professionals>Nieuws>Elvarex Neutrale Kleuren

JOBST® Elvarex® en JOBST® Elvarex® Plus: ons verbeterd assortiment in neutrale tinten

Keuzemogelijkheden aanbieden qua kleuren kan de betrokkenheid van de patiënten bij hun therapie versterken en de bereidheid om het vol te houden vergroten. Daarom hebben we ons assortiment neutrale kleuren voor JOBST Elvarex en JOBST Elvarex Plus herwerkt en drie prachtige nieuwe tinten toegevoegd. Dankzij dit breder assortiment neutrale tinten kan u uw klanten een kleur aanbieden die bij hen past. Zo moedigt u patiënten aan om hun compressiekousen dag na dag te dragen.

Ontdek onze drie nieuwe neutrale tinten

Beige

Caramel

Bronze

Meer keuze voor meer therapietrouw

Ons gemeenschappelijke doel is therapietrouw positief beïnvloeden door uw patiënten meer keuze te bieden. Een kleur kiezen lijkt triviaal maar kan een wereld van verschil maken voor een patiënt tijdens zijn/haar persoonlijke zoektocht naar therapie. Het kan de houding van de patiënten tegenover hun therapie veranderen en hen aanmoedigen om hun compressiekousen consequent te dragen. Het is een kleine keuze voor hen, maar het kan een grote stap zijn naar therapietrouw.

“Keuze in kleur is heel belangrijk”*

Als professionele kok verricht Renate hard en zwaar werk, ondanks haar lymfoedeem. Ze weet dat "medicijnen moeten werken, ook al is het een bittere pil om te slikken". Ze vindt dan ook dat het therapeutische effect van haar kousen prioriteit hebben op het esthetische aspect. Maar als ze uit meer kleuren kon kiezen, zou ze graag een kleur uitkiezen die naar haar smaak is.

Renate, hoe helpen compressiekousen jou?

"Mijn benen voelen 's avonds minder moe aan. (...) Met kousen aan voel ik me zekerder over mijn benen. Het is alsof ze beter in vorm zijn en mijn kleren minder schuren."
 

Is het moeilijk om je therapie consequent te volgen?

“Ik heb er geen problemen mee, tenzij het heel warm is. Dat zijn de momenten waarop ik besef (...) dat ik echt compressiekousen nodig heb. Maar als het weer normaal is, is het eerste wat ik 's ochtends doe mijn kousen aantrekken, ik kan niet zonder."

"Hoe belangrijk is keuze in kleur voor jou?"

“Heel belangrijk. Het zou leuk zijn als je kon kiezen uit verschillende kleuren die je onder een kleedje kunt dragen.”

  
 

*Dit is het persoonlijke verhaal van Renate; het geldt niet noodzakelijk voor alle mensen met lymfoedeem. Vraag altijd advies aan een zorgverlener als je symptomen ervaart.

Een waaier aan neutrale tinten

Beige, Caramel en Bronze: drie nieuwe en verbeterde tinten als aanvulling op Hazelnut (ex-Caramel), Dark Brown en Black, voor meer keuze aan neutrale kleuren.

JOBST Elvarex: Stevige ondersteuning voor betrouwbare compressie

JOBST Elvarex biedt vlakbreikousen op maat voor de bovenste en onderste ledematen. De producten bieden stevige ondersteuning bij de behandeling van matige en ernstige symptomen van lymfoedeem of lipoedeem. JOBST Elvarex Plus zijn vlakbreikousen op maat voor de handen en tenen. Er wordt gebruikgemaakt van een gepatenteerd naadloos 3D-weefsel dat de lichaamsomtrekken naadloos volgt voor een betere anatomische pasvorm. Een geweldige productkeuze – nu met nog meer kleuren voor uw patiënten.

Ontdek onze producten in de kijker

Reset de filter
1- of producten