Innovatie & Kwaliteit

Jobst BE>Kennis>Innovatie & Kwaliteit

Innovatie & Kwaliteit

De innovatieve aanpak van Conrad Jobst leeft vandaag de dag voort in onze toewijding aan technologische uitmuntendheid.   Al onze onderzoeksinspanningen zijn gericht op het bereiken van de hoogste kwaliteit. Het resultaat? Uitstekende compressieproducten!

Betrokkenheid van klanten en zorgprofessionals

Een strategie voor gedeeld succes bereikt via:

  • Ervarings- en gebruikstests door medische professionals;
  • Focusgroepen;
  • Anonieme vergelijkende tests;
  • Tests met betrekking tot de pasvorm en slijtage;
  • Thuistests met patiënten.

 

De efficiëntste en veiligste producten voor onze klanten

  • Bij JOBST omvat het kwaliteitssysteem een ontwerpcontroleproces waarmee we nagaan of de producten aan de verwachtingen van de klant voldoen of deze overtreffen.  Zo krijgen we bevestiging dat ze consistent kunnen worden geproduceerd op grote schaal.  Om deze standaard te bereiken, speelt elke JOBSTmedewerker zijn rol in ons kwaliteitssysteem.

Kwaliteitsnormen

De oprichter van JOBST, Conrad Jobst, leed aan een veneuze ziekte. Hij engageerde zich om de levenskwaliteit van patiënten met een veneuze ziekte of een aandoening die verband houdt met zwelling, te verbeteren. En dit is vandaag nog altijd de missie van zijn bedrijf.

Sinds de oprichting door Conrad Jobst willen we de hoogste kwaliteitsnormen bereiken, en zetten wij zijn werk voort. Om te kunnen voldoen aan de hoogste normen worden onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Interviews en tests met patiënten en medisch personeel helpen ons om behandelingsgerichte en patiëntvriendelijke producten te ontwikkelen. Vertrouwen neemt toe dankzij kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kunt u vertrouwen op BSN-JOBST als competente partner in de compressietherapie.