Hier hebben uw patiënten op gewacht:
De nieuwe JOBST® Confidence panty is er!

JOBST® Confidence Panty

Jobst BE>Professionals>Nieuws>JOBST Confidence

JOBST Confidence verhoogt de lat voor draagcomfort

  • De nieuwe plaatsing van de naden zorgt voor meer comfort in de liesstreek
  • Contour Fit: Dankzij de innovatieve breimethode vormt de kous zich goed naar individuele lichaamscontouren.
  • Zacht en stevig: Vervaardigd van soepel materiaal dat zacht is maar ook stevige ondersteuning biedt
  • Vochtbeheer: Geavanceerd vochtregulatiesysteem voor optimaal draagcomfort.

Onze nieuwste uitbreiding!

Ons gamma JOBST Confidence blijft groeien. Bied uw lipoedeem- en lymfoedeemklanten onze nieuwe modellen aan. De capri (CT), legging (BT en B1T), Bermuda en sok (AB1) kunnen ook gecombineerd worden met andere modellen voor meerdelige compressiezorg.

Bovendien zijn de nieuwe modellen met broekdeel ook voorzien van ergonomisch geplaatste naden en een naadloze liesstreek.

Nu ontdekken

JOBST Confidence: nieuw panty-ontwerp

Onze nieuwe JOBST Confidence panty wordt gekenmerkt door een anatomisch gevormde broekgedeelte met ergonomisch geplaatste naden die de natuurlijke lichaamsvorm ondersteunt.

De JOBST Confidence panty heeft geen naden in de liesstreek, wat meer bewegingsvrijheid geeft en helpt om ongemak te verminderen in het dagelijks leven van uw patiënten. 

Daarnaast biedt JOBST Confidence een verschillend breipatroon aan voor  lipoedeem- en lymfoedeempatiënten. Op basis van de maten herkent het productiesysteem om welk van de twee ziektebeelden het gaat en selecteert de machine het juiste breipatroon.

 

Naar het JOBST Confidence productoverzicht

Meer over JOBST Confidence

Bekijk de onderstaande documenten

JOBST Confidence productfolder

JOBST Confdince bestelformulier benen

JOBST Confidence bestelformulier arm

U meet, wij ondersteunen

De nieuwe panty van JOBST Confidence brengen meer comfort dankzij de innovatieve productkenmerken. Comfort hangt echter ook samen met de pasvorm die tijdens het meetproces wordt vastgelegd. Het anatomisch gevormde broekgedeelte wordt mede mogelijk gemaakt door nieuwe meetpunten.

Wij ondersteunen u bij het opmeten en versturen u graag enkele hulpmiddelen zoals een meetkaart,  meetriem en meetlint met clip.

 

Ontdek de nieuwe JOBST panty in 3D

JOBST Confidence is net zo uniek als uw patiënten. Daarom hebben we de nieuwe, innovatieve JOBST Confidence panty ontwikkeld voor zowel lymfoedeem- als lipoedeempatiënten.